Iparos Centrum - Szeged - Az igényes szakemberek szerszámáruháza. Bosch, Dewalt, Festool, Fein, Fischer, Makita, Metabo, Protool. Márkáink.
Szeged, Brüsszeli krt. 16. Tel: +36 62 422-395, 542-871, mobil: 30 / 228-9794 , e-mail: info@csavarker.huHírlevél

Név :

Email :

Metabo
Fischer
Bosch
Makita

Dewalt

DEWALT a radiálkörfűrész feltalálója

A DEWALT több, mint 70 éve ipari minőségű szerszámok elismert tervezője és gyártója. 1923-ban Raymond Dewlt megalkotta a radiálkörfűrészt, mely gyártásának évtizedei alatt szorosan összekapcsolódott a minőség és tartósság fogalmával.

DEWALT a szakemberek szolgálatában 

A DEWALT márka hosszútávú elismertséget vívott ki a szakemberek körében. Erőteljes, pontos, kényelmes és megbízható - ezek a tulajdonságok jellemzik a DEWALT-ot. A sárga-fekete szín párosítás félreérthetetlenül utal a DEWALT márkára. 

DEWALT - Amerika legdinamikusabb szerszámgyártója

A DEWALT szerszámok fejlesztésében és gyártásában több évtizedes tapasztalat, testesül meg. A DEWALT termékeket szerte a világon az ipar ismeri és elismeri. Észak-Amerikában az ipariszerszám forgalmazásban egyenesen az elsőszámú márka lett. A világon az utóbbi öt év legdinamikusabban növekvő ipariszerszám márkája a DEWALT. 

A DEWALT és a környezetvédelem 

Elkötelezetten küzdünk kimagasló eredmények elérésére a környezet, az egészség és a biztonság megóvásában a fejlesztési, gyártási folyamatokban és a hulladékkezelésben egyaránt.Elvárjuk vezetőinktől és dolgozóinktól a termelőberendézek legmagasabb szinten való megóvását, a selejt minimalizálását, recirkulációs anyagok - ahol lehetséges - felhasználását és minden vonatkozó törvény, rendelkezés betartását 

Látogassa meg honlapunkat!
Nézze meg szerszámbemutató videónkat!

Metabo

A Metabo elektromos szerszámokat gyárt a jelen professzionális felhasználóinak, akik a jövőben is hagyatkozhatnak gépeikre. Ez az igény tette - világszerte 100-nál is több országban - ismertté a Metabo márkanevet. A Metabo ezt saját forgalmazó leányvállalataival, saját szervizeivel és a szakmai kereskedelemmel kiépített valódi partnerkapcsolattal érte el.

Metabo Hungária Szerszámforgalmazó Kft.

A Metabo Hungária Kft-t a Metabowerke GmbH  21. leányvállalataként 2003 decemberében alapították. Tényleges tevékenysége 2004. február 2-tól mérhető, miután átvette a korábbi importőr  tevékenységét.

A Metabo számára országunk fontos piac, amelyet a jövőben saját társaságával kíván gondozni. A Metabo Hungária Kft Magyarországon a Metabo és az Elektra Beckum márkák képviseletét végzi, melyet aktív értékesítési és marketing tevékenységgel lát el. A vásárlók, partnerek igényeinek kielégítésére a magas színvonalon működő márkaszerviz és raktár nyújt alapot. Budapesti központunkban létre hoztunk egy oktatási központot, ahol szakkereskedőink és érdeklődő partnereink részére tréningeket szervezünk.

Hangsúlyt fektetünk arra, hogy a partnereink sikerét ugyanúgy szem előtt tartsuk, mint a sajátunkat és a mindennapi üzleti életben megbízható, kiszámítható, stabil partnerek legyünk.

Vállalkozásunk nem az a cég, amely a forgalom által generált sikert tartja a legfontosabbnak. Többet jelent a számunkra, ha sikereinket fokozatosan érjük el. Fontosnak tartjuk, hogy termékeink tartósak, megbízhatóak legyenek. A Metabo több, mint 80 éve követi ezt az elvet. A Metabo termékek 90 %-a a vállalatcsoport németországi gyáraiban készül. Kimagasló minőségű termékeivel és a "Made in Germany" elvvel biztosítja azok versenyképességét. A Metabo az elektromos kéziszerszámainak lényegesebb egységeit saját maga állítja elő, ami a szinte egyedülálló gyártási mélységéből adódó egyik legfontosabb piaci előnye. Meggyőződésünk, hogy az iparban és a kereskedelemben jelentkező minőség iránti igény elegendő teret biztosít olyan prémiumkategóriás márkáknak, mint a Metabo és az Elektra Beckum.

Tevékenységünkkel támogatni szeretnénk partnereinket és kollégáikat abban, hogy az általunk forgalmazott gépeket jobban megismerhessék és  azokat a felhasználás céljának  ismeretében aktívan kínálhassák. Segítséget szeretnénk nyújtani abban, hogy akár az Önök vállalkozásának székhelyén, akár regionális kiállítások alkalmával termékbemutatóval nyújtsunk átfogó tájékoztatást a Metabo és Elektra Beckum szerszámok minőségéről, egyedi műszaki jellemzőiből fakadó sokoldalú használhatóságáról.

Bízunk abban, hogy  partnereink és vásárlóink segítségével a Metabo-t sikeresen képviselhetjük Magyarországon.

Amit a Metabo jelképez

A jó hírnevet naponta újra meg kell szerezni.

A Metabo világszerte több mint 100 országban aktív. Gyakran a legszélsőségesebb feltételek mellett. Olyan extrém körülmények között, melyek próbára teszik minden gép teljesítőképességét. Sehol nem mutatkozik meg gyorsabban, hogy van különbség technika és technika között. Így a kompetencia és megbízhatóság az elektromos szerszámoknál mindenek előtt a látszólag jelentéktelen dolgok figyelembe vételénél mutatkozik meg - a részletekben. Olyan részletekben, mely döntőek abból a szempontból, hogy a megbízások határidőre teljesíthetőek-e, vagy hogy a munkahely valóban biztonságos-e.

Nem hiába segítik a Metabo-gépek a világ legnehezebb építkezéseinél használójukat és a profikat. Minden nap, időjárástól függetlenül, bármely évszakban. Mindazon emberek bizalma, akik Metabo-val dolgoznak, számunkra a legszebb elismerést jelentik, és igazolják vállalati céljainkat:  Megbízható elektromos szerszámok gyártása profik által profiknak - az iparosok márkájaként.

 Mindig pontosan ott, ahol a siker rajtunk múlik - Metabo

Látogassa meg honlapunkat!

Fischer

A Fischer alapítója: Artur Fischer

1919-ben született Tumlingenben.
1948-ban alapította a fischer műveket (fischerwerke) .

A Fischer kezdetei, alapkövei

Először elektromos öngyújtókat gyártott.
Utána bejelentette a villanóvaku szinkronizálására vonatkozó szabadalmát, mely a mai vállalat alapkövét jelentette.

A Fischer találmányai

 Artur Fischernek több mint 5700 szabadalma van és ezek között a legismertebbek pl.:
-a villanóvaku szinkronizálása,
- a műanyag S-Dübel,
- hátsóterpesztésű fémdübelek,
- fischertechnik építőszekrények, stb.

A Fisher legfontosabb kitüntetései

Németország Nagy Érdemkeresztje
Werner-von-Siemens-Gyűrű
A Német Múzeum Tiszteletbeli tagja

A Fischer cégtörténete

1948 A fischerwerke (fischerművek) megalapítása.
1950 Artur Fischer villanóvaku szabadalma. Ez lett a fischerwerke alapköve.
1958 A fischer S - dübel gyártás kezdete.
1965 Építőszekrény rendszerek, "fischertechnik" bevezetése.
1972 A dolgozók száma meghaladja az 1000 főt.
1980 Artur Fischer visszavonul és csak a fejlesztésre koncentrál. Fia Klaus Fischer átveszi a cégvezetést.
1981 A fischer C-BOX (autótároló rendszerek) gyártásának és eladásának indítása.
1982 A fischer Zykon-rendszer bevezetése. (Az első hátsóterpesztésű fémdübel betonban.)
1984 fischertechnik rendszerek összekapcsolása a computerrel. "fischertechnik Computing".
1988 Új fémmegmunkáló üzemcsarnok építése a fischerművekben.
1982 Megkezdődik a fischerwerke nemzetközi kapcsolatainak és leányvállalatainak kibővítése.
1990 fischer hollandia fischer japán , fischer dánia, fischer belgium, stb.
1991 A fischer Magyarországi Képviseletének alapítása.
1993 Az Upat és fischer cégek egyesülése és az ISO 9001 minősítés megszerzése.
1994 Az ISO 9000 minősítés megszerzése több európai országban: Hollandia, Franciaország,Spanyolország.
1996 A fischercsoport forgalma először haladja meg az 500 millió DM forgalmat. Kína és India leányvállalatok alapítása.
1997 Klaus Fischer a Bécsi Műszaki Egyetem Tiszteletbeli Szenátora (BOKU) címet kapja.

 

Bosch

Kik vagyunk - és mit csinálunk? 

A Bosch csoport a gépjármű- és ipari technológia, fogyasztási cikkek és épület-technológia piacvezető nemzetközi gyártója. A 2004-es pénzügyi évben közel 242 000 munkatársa 40 milliárd euró forgalmat ért el. A Robert Bosch (1861-1942) által 1886-ban Stuttgartban alapított finommechanikai és elektrotechnikai műhelyből létrejött Bosch csoport ma átfogja a gyártó, forgalmazó és a vevőszolgálati hálózatot a világ 130 országában közel 260 leányvállalatával, valamint több mint 10000 szervizközpontjával.  
A magyarországi Bosch pillanatnyilag 5000 munkatársat foglalkoztat, és a 2004 évben 165 millió € forgalmat ért el. A vállalat a minőségi Bosch-termékek majd teljes választékát forgalmazza Magyarországon - a gépjárműfelszerelésektől az autós multimédián át a hőtechnikai berendezésekig terjedően. 
  
Vállalati területek 

Bosch a gépjárműtechnikában

A gépjárműtechnika a Bosch csoport legnagyobb üzletága. A 2004-es évben is sikerült növelni a forgalmat. A Bosch világviszonylatban is a legnagyobb gépjárműtechnikai forgalmazók közé tartozik.

Bosch fogyasztási cikkek és épületgépészet

A vállalkozási terület forgalma tovább nőtt 2004-ben. A Bosch Magyarország az Eletromos kéziszerszámok, a Hőtechnika, a Háztartási gépek, a Távközlés és a Biztonságtechnika üzletágakban fejti ki tevékenységét.  

Bosch ipari berendezések

Az automatizálástechnika üzletág integrált rendszermegoldásokat kínál a gyártási automatizálás részére.

Tények és számok a Bosch -ról

Éves kereskedelmi forgalom: 165 Millió €
Telephelyek: 12
Értékesítőhelyek: 1000l
Munkatársak száma: 5000 

A Bosch magyarországi elektromos kéziszerszám üzletága 

 
A magyarországi Elektromos kéziszerszámok üzletág a világ élvonalához tartozó termékeket, rendszereket gyárt és forgalmaz, valamint szolgáltatásokat nyújt. 
Ügyfeleinknek első osztályú műszaki megoldásokat, értékes szolgáltatásokat és kiváló minőséget nyújtunk. Magyarországi 2 és világszerte közel 60 telephelyünk révén bárhol, bármikor elérhetőek vagyunk ügyfeleink számára.

Tevékenységi területeink:
Ipari és barkács elektromos kéziszerszámok, mérőműszerek, kerti szerszámok kereskedelme
Vevőszolgálat
Ipari és barkács elektromos kéziszerszámok gyártása.

A Bosch világszerte kedvező pozícióban, a növekedés útján
A tökéletesített folyamatok kifizetődők

Sajtóinformáció

STUTTGART. A Bosch csoport 2004-ben 10 százalékkal növelte forgalmát, ezzel elérte a 40 milliárd eurót, és tovább javította eredményét. „A 2004-es üzleti év számunkra összességében jó év volt” – jelentette ki Franz Fehrenbach, a Robert Bosch GmbH igazgatóságának elnöke. A Bosch csoport kiterjedt nemzetközi jelenléte révén komoly előnyre tett szert a világszerte kedvező konjunktúrahelyzetnek köszönhetően. Nem utolsósorban pedig most fizetődnek ki az elmúlt években eszközölt jelentős beruházások is.

Németországban is nőtt a Bosch munkatársainak száma

A dolgozói létszám közel 11 ezerrel, 242.500-ra nőtt. A növekedés elsősorban külföldön volt jelentős, de Németországban is nőtt – 108.700-ról 110.700-ra – a dolgozók létszáma. „Nagymértékű külföldi növekedésünk pozitív hatást fejt ki a hazai foglalkoztatásra is” – jelentette ki Fehrenbach. Az elmúlt évben a Bosch csoport újabb jelentős innovációs törekvéseit is siker koronázta. A kutatás és fejlesztés költségvetése ebben az évben is nőtt – 2,7-ről mintegy 3 milliárd euróra. Ez a forgalom közel 7,5%-ának felel meg.

Minden vállalati üzletág fejlődött a Bosch -nál

Az üzletágak közül a gépjármű és az ipari technológia üzletágak tűntek ki 2004-ben különösen nagy fejlődési dinamizmusukkal. A Bosch csoport 2004-ben vált első ízben a világ legnagyobb forgalmú gépjárműalkatrész-beszállítójává. „A nagyság számunkra nem öncélú érték. Inkább innovációs erőt, versenyképességet, vevőorientált és nemzetközi szolgáltatásokat jelent számunkra” – hangsúlyozta Fehrenbach. A gépjárműtechnika területén elért forgalom mintegy 7 százalékkal, 25,3 milliárd euróra nőtt. A valutaárfolyamok mozgását figyelembe nem véve ez 9 százalékos pluszt jelent.

Az ipari berendezések gyártása üzletágban 21 százalékkal, 5,2 milliárd euróra nőtt a forgalom. A konszolidációs hatások mindazonáltal itt is fontos szerepet játszottak, hiszen azok nélkül a növekedés több mint 9 százalékot tett ki. A 2003-ban megszerzett Buderus AG öntvény- és nemesacél üzletága egész éves forgalmának beszámítása mellett itt elsősorban a Sigpack csomagológép-gyártó cég részarányos évi forgalmának figyelembevétele bírt nagy jelentőséggel. A vállalati részesedésekben történt változások a fogyasztási javak és az épületgépészet üzletágakban is jól nyomon követhetők. Ezek forgalma a Buderus fűtéstechnika forgalmának először történő teljes figyelembevétele mellett 13 százalékkal 9,5 milliárd euróra, a konszolidációs hatások figyelembevétele nélkül pedig közel 6 százalékkal nőtt.

A Bosch újabb lépése a megcélzott hozamok felé

A Bosch csoport az elmúlt évben újabb lépéssel került közelebb a célul kitűzött, legalább 7 százalékos hozamhoz. A szokásos üzleti tevékenység eredménye az előző évi 5 százalékkal szemben idén a forgalom több mint 6 százalékát tette ki. Hozzájárult ehhez az üzemeknek a konjunktúra kedvező irányú fejlődése miatti jobb kihasználtsága, de a vállalati folyamatok jelentős javulása is. Most jelentkezik a korszerű dízelrendszerek terén az előző években végrehajtott jelentős fejlesztések eredménye is.

A Bosch stratégiájának iránya a további növekedés

A Bosch csoport következetesen azt a célt tűzte ki maga elé, hogy üzleti portfóliója megfelelően kiegyensúlyozott legyen, és ennek érdekében különösen erősíteni kívánja az ipari berendezések gyártása, valamint a fogyasztási javak és az épületgépészet üzletágak területeit. Az ipari berendezések gyártása üzletágban hozzájárul ehhez a Sigpack cég átvétele is. A Bosch ezen kívül új növekedési szegmenseket is megcéloz. Példák erre a hibrid meghajtások, valamint a mikrorendszer-technika, amelyben érdekes fejlődési lehetőtőségek rejlenek a gépjárműtechnikán kívül is. A Bosch csoport tavaly nagyobb mérvű terjeszkedést hajtott végre az észak- és dél-amerikai, valamint az ázsiai piacon is.

Versenyképességének további erősítése érdekében a Bosch cég nem csak Európában, hanem Ázsiában és Amerikában is kiépíti a fejlesztő és gyártóüzemek hálózatát. A fejlődő országokban a különösen kedvező költségtényezők a meghatározók, másutt pedig az ügyfelek közelségéből vagy éppenséggel a kutatási potenciálból profitál a cég. „Németországi üzemeink éppen a komplex rendszerekkel kapcsolatos tapasztalataikból adódóan rendelkeznek nagy előnnyel a termékfejlesztés területén”– jelentette ki Fehrenbach. A költségcsökkentés kérdése azonban továbbra is napirenden marad. A Bosch 2004-ben Németországban egy sor megállapodást kötött a költségstruktúrák átalakítása céljából. Ennek érdekében a cég szokás szerint beruházásokat helyezett kilátásba.

Kilátások a Bosch -nál

A Bosch csoport igazgatósága a 2005-ös évre is kedvező fejlődési trenddel számol. Fehrenbach mindazonáltal lehűtötte e várakozásokat: „Semmiképpen nem várhatjuk, hogy a kedvező 2004-es folyamat töretlenül folytatódjék.” Ennek a fejlődés világszerte gyengülő dinamizmusa az oka, valamint az, hogy a drágultak a nyersanyagárak és erős az euró. Az sem zárható ki teljesen, hogy új politikai válságok terhelik a világgazdaságot.

Elérhetőségeink: 
 
Robert Bosch Kft.
Gyömrői út 120.
1103 Budapest
Telefon: 431-38-00

 

Makita

Makita akciós termékeink

A Makita Elektromos Kisgépértékesítő Kft. 1996-ban alakult székesfehérvári székhellyel. A Makita név - mint a világon mindenütt - Magyarországon is a magas minőséget és a megbízható szolgáltatást jelenti. A termékek kitűnő minősége, a rendkívül széles modellválaszték, a folyamatos alkatrészellátás, a központi szerviz, a szerződött kereskedő és szervizpartnerek illetve a gyors és pontos szállítás jelentik a biztosítékot arra, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű szolgáltatásban részesüljenek.

Makita Elektromos Kisépértékesítő Kft
8000, Székesfehérvár, Takarodó út 2
Tel.: +36 22 507-472
Fax: +36 22 507-484

Makita-Dolmar garnciális szervizek

Budapest:

Elszöv Kisgép Kft.
1163 Budapest, Veres Péter u. 99.
Tel/Fax:06 1 4070-213, 06 1 4070-007

BetaMax Kft.
1095 Budapest, Soroksári u. 38-40.
Tel/Fax.:06 1 217-0668, 06 1 217-6838            

Derecske:

Boros Sándor
4130 Derecske, Köztársaság u. 112.
Tel.:06 54 410-204

Miskolc:

Technor-93 Kft.
3527 Miskolc, Zsigmondi u. 12.
Tel/Fax:06 46 506-192, 06 46 506-193           

Nagykanizsa:

Fluxus Kft.
8800 Nagykanizsa, Sziget u. 7.
Tel.:06 93 310-229

Nyíregyháza:

Technoform Kft.
4400 Nyíregyháza, Víz u. 38.
Tel.:06 42 311-790

Szeged:

Edison Kft.
6722 Szeged, Török u. 1/A
Tel/Fax:06 62 426-833, 06 62 426-010

Zalaegerszeg:

Taki-Tech Kft.
8900 Zalaegerszeg, Pázmány Péter u. 1.
Tel.:06 92 311-693

Veszprém:

H Szerszám Kft.
8200 Veszprém, Budapesti u. 17.
Tel/Fax:06 88 404-303

Vissza a lap tetejére

 

 

   InterStat.hu