A megrendelt termékeket futárszolgálattal az ország egész területére kézbesítjük! Árak »
Untitled Document

Gurulóállványok

Gurulóállványok - Áttenkintés

Alumínium gurulóállvány

A STABILO® alumínium gurulóállvány tökéletes megoldás mindenfajta
építőipari munkához. A német DIN 4422 - HD 1004 szigorú előírásai szerint gyártott gurulóállvány 200 kg/m2 teherbírásával a 3. állványkategóriába tartozik.

 
Több információt:
Részletek
 
Termékek:
Gurulóállványok könnyű munkálatokhoz
Profi gurolóállványok
Függőleges keret
Járólapok
Átlós merevítő korláthoz
Tartozékok
Egyéb alkatrészek
 

A rendszerelemekből több, mint 100 különböző felépítési variáció valósítható meg.

  • munkamagasság: 3,20 m-től 14 méterig, méterenként változtatható
  • 3 különböző állványszélesség: 0,75 m, 1,50 m és 1,65 m
  • 4 különböző hosszúság: 1,50 m, 2,00 m, 2,50 m és 3 m

Az alumínium kivitelnek köszönhetően az elemek könnyen mozgathatók és szállíthatók. A maximális stabilitás érdekében az állványok kizárólag alaptartóval szerelt kivitelben és meghatározott magasság felett kitámasztóval kerülnek forgalomba.

Az állványrendszer csatlakozási pontjai azonos kialakításúak. A járólapok, korlátrudak és átlós merevítők tetszőleges magasságban történő beépítése gyors és egyszerű. A szabadalommal védett rögzítő elemnek köszönhetően az elemek beépítéséhez és kiszereléséhez elég egy ember.

Járólapok beépítése 2 méterenként:
A jelen katalógus csak bizonyos gurulóállványokat tartalmaz 2 méterenként beépített járólappal. Magyarországon a többi STABILO® gurulóállványhoz is kaphatók kiegészítő csomagok, melyek az összes gurulóállvány számára lehetővé teszik a járólapok 2 méterenként történő beépítését. A szükséges kiegészítő csomagok száma a munkamagasság függvényében változik.

Akciók!


Makita Kerti
AKCIÓ

Makita Q3 AKCIÓ

Makita Q2 AKCIÓ

Makita tartozék AKCIÓ

Makita tartozék AKCIÓ

AEG Powertools AKCIÓ

AEG Power Tools AKCIÓ

METABO AKCIÓ

METABO AKCIÓ

Forgácsolás csiszolás, és méréstechnika ajánlat

Forgácsolás csiszolás, és méréstechnika

Szerelő és garázsipari AKCIÓ

Kisgépek és segédanyagok

Munkavédelmi Ajánlat

Dewalt AKCIÓ

Dewalt AKCIÓ

További akciók »

Hírek - Újdonságok

 

Teljes árukészletünk

Tekintse meg több mint 10 ezer árucikket tartalmazó, 364 oldalas terméklistánkat! »

.........................................

Makita katalógus

Makita kerti gép katalógus 2011- 2012

........................................

Akkumulátoros fúrócsavarozó teszt

A barkácsszerszámok új generációját, a fúráshoz és csavarbehajtáshoz használatos, akkumulátoros kéziszerszámokat vizsgálta az európai fogyasztóvédelmi szervezetek közössége.
A teszt itt olvasható»

.........................................

Munkavédelmi katalógus

Munkavédelmi beszállítónk lapozható, az interneten közvetlenül elérhető katalógusa itt érhető el! »

.........................................

.........................................

Bakok Guruló álványok Lépcsőfokos létrák Mik a láncfűrész kiválasztásának szempontjai? Kézi körfűrészek Gyakori kérdések BOSCH csavar mérettáblázat U Ú Ü Ű S SZ Metabo Akció Imbuszkulcs DEWALT Rögzítéstechnika 1-10 O Ó Ö Ő Makita akciós kerti és erdészeti gépek Facsavarok melyik gyémántkorongot hogyan használhatom? Céginfo LáncokPartnereink IPC katalógus Videók Fémek termikus vágása Mi a különbség az ütvefúrógép és a pneumatikus fúrógép között? Rezgőcsiszolók Fúrókalapácsok Alátétek MAKITA Munkavédelem Lánghegesztő eszközök és tartozékok Hasznos tudnivalók Forrasztó eszközök és tartozékok Barkács rovat Csavarker Triatlon Elektromos kéziszerszámok Dekorpír fűrészlapok Fischer rögzítéstecnikaKiegészítők és tartozékok Excentercsiszolók I Í Ajánlatkérés C CS Akciók Anyák Miért nem elég a hegesztőműhelyben lévő központi elszívó rendszer? fúrógép teszt FESTOOL Autószerelő szerszámok Csavarhúzók Elektróda Motorkiemelők Tartozékok G GY Krause állványok - egyedi szerkezetek Festool őszi-téli AKCIÓ Audió szállítási díjak Vágó és csiszolókorongok Kapcsolat Peremezett létrák MAKITA AKCIÓ letak Csörlők Ívhegesztés MAKITA AKCIÓ Kompresszor Garázstechnika Kézi és elektromos szerszám bemutató videók !!! Krause homlokzati álványok METABO Akkus fúró csavarozó Kéziszerszámok Körfűrészlapok Megújuló energia Hírlevél KatalógusokFISCHER Miért esik ki a dübelem a furatból Egyéb kéziszerszámok Csillag-villás-dugókulcsok Emelők Egyéb munkavédelmi felszerelések A Á Termékeink Fogó készletek DEWALT szerszámok Ipari porszívók Fúró és véső szárak E É Oerlikon hegesztéstechnika Kezdőlap Hegesztés és forrasztástechnika Metrikus csavarok Tűzlétrák és aknalétrák X Y teljes terméklista