New Templates by Blue host

Gyakran Ismételt Kérdések (létrák, állványok)

Pin It

Gyakran ismételt kérdések (létrák, állványok)


Szeretnék otthonra egy létrát, amit a ház körül tudnék használni. Mit ajánlanak ?

Szerelőállvány érdekelne, mit tudnak ajánlani?

 

Szeretnék otthonra egy létrát, amit a ház körül tudnék használni. Mit ajánlanak ?

   A német Krause cég által gyártott létrákat forgalmazzuk széles választékban. Legtöbb esetben a három részes univerzális létrát szoktuk ajánlani, mert ezek minden igényt kielégítenek. A létra használható támasztó ill. állólétraként is. Pl. a 3x10 fokos létra összecsukva kb. 3méter így akár egy ember is könnyen tudja mozgatni, kitolva viszont a munkamagasság 8-10méter is lehet. A létrák két minőségi kategóriában készülnek, a háztartási létracsalád Corda fantázianév alatt, ill. az ipari létrák Tribilo név alatt. Ezek a létrák anyagvastagságban , szélességben és terhelhetőségben térnek el egymástól.

Szerelőállvány érdekelne, mit tudnak ajánlani?

   Forgalmazunk gurulóállványokat, amelyek alumínium szerkezetük miatt könnyen kezelhetőek és megfelelő mobilitást biztosítanak. Széles méretválaszték áll rendelkezésre 3-14méter munkamagasságig.
Homlokzati állványainkat azoknak ajánljuk, akik egy fix ponton, nagy felületen dolgoznak. Az adott falfelületre munkatársaink összeállítják a legoptimálisabb állványrendszert, melyben figyelembe veszik az Ön által meghatározott feltételeket, mint pl. a szintek szélessége, szintkülönbségek, a járólapok felülete ( acél, fa) ill. a szintek közötti átjárási lehetőségek száma. Ezután elkészül egy pontos árajánlat, amelyben a biztonsági tartozékok árait is tartalmazza.

Pin It
Találatok: 5046