New Templates by Blue host

BOSCH

Pin It

Tovább webáruházunka a BOSCH termékekhez!

AKCIÓK

Kik vagyunk - és mit csinálunk?

Bosch UneoMaxx akkus fúrókalapácsA Bosch csoport a gépjármű- és ipari technológia, fogyasztási cikkek és épület-technológia piacvezető nemzetközi gyártója. A Robert Bosch (1861-1942) által 1886-ban Stuttgartban alapított finommechanikai és elektrotechnikai műhelyből létrejött Bosch csoport ma átfogja a gyártó, forgalmazó és a vevőszolgálati hálózatot a világ 130 országában közel 260 leányvállalatával, valamint több mint 10000 szervizközpontjával.
A Bosch termékeivel 1898 óta van jelen Magyarországon. Az 1991-ben újjáalapított regionális kereskedelmi kft.-ből mára jelentős, hazánkban kilenc leányvállalattal rendelkező vállalatcsoport, Magyarország egyik legnagyobb külföldi ipari munkaadója lett. A 2017-es üzleti évben a Bosch csoport teljes árbevétele 1304 milliárd forint, magyarországi forgalma – amelybe nem tartoznak bele a saját vállalatai között folytatott kereskedelmi tevékenységek – 244 milliárd forint volt. A magyarországi Bosch csoport 2018. január 1-jén több mint 13 500 munkatársat foglalkoztatott. Az egyes gyártó, kereskedelmi és fejlesztési egységekhez tartozó kereskedői és szervizhálózat a teljes országot lefedi.

A Bosch magyarországi elektromos kéziszerszám üzletága

A magyarországi Elektromos kéziszerszámok üzletág a világ élvonalához tartozó termékeket, rendszereket gyárt és forgalmaz, valamint szolgáltatásokat nyújt.
Ügyfeleinknek első osztályú műszaki megoldásokat, értékes szolgáltatásokat és kiváló minőséget nyújtunk. Magyarországi 2 és világszerte közel 60 telephelyünk révén bárhol, bármikor elérhetőek vagyunk ügyfeleink számára.

Tevékenységi területeink:

  • Ipari és barkács elektromos kéziszerszámok, mérőműszerek, kerti szerszámok kereskedelme
  • Vevőszolgálat
  • Ipari és barkács elektromos kéziszerszámok gyártása

 

Elektromos kéziszerszámok profiknak

A Bosch innovatív, kiváló minőségű elektromos szerszámokat fejleszt, amelyekkel garantáltan professzionális eredményt érhet el. Szerszámaink megbízhatóak, erősek és strapabírók, így a legmagasabb igényeket is kielégítik, munkáját pedig könnyebbé teszik. A Bosch vezeték nélküli szerszámai különösen hosszú élettartamukkal, nagy teljesítményükkel és hosszú üzemidejükkel tűnnek ki.

Tovább webáruházunka a BOSCH termékekhez!

AKCIÓK!

Pin It
Találatok: 4855