New Templates by Blue host

METABO

Pin It

Metabo Hungária Szerszámforgalmazó Kft.

METABO elektromos kéziszerszámok a szegedi IPAROS CENTRUM-tólA Metabo Hungária Kft-t a Metabowerke GmbH 21. leányvállalataként 2003 decemberében alapították. Tényleges tevékenysége 2004. február 2-tól mérhető, miután átvette a korábbi importőr tevékenységét.

Székhely: H 1103. Budapest , Noszlopy u.30

A Metabo számára országunk fontos piac, amelyet a jövőben saját társaságával kíván gondozni. A Metabo Hungária Kft Magyarországon a Metabo és az Elektra Beckum márkák képviseletét végzi, melyet aktív értékesítési és marketing tevékenységgel lát el. A vásárlók, partnerek igényeinek kielégítésére a magas színvonalon működő márkaszerviz és raktár nyújt alapot. Budapesti központunkban létre hoztunk egy oktatási központot, ahol szakkereskedőink és érdeklődő partnereink részére tréningeket szervezünk.

Hangsúlyt fektetünk arra, hogy a partnereink sikerét ugyanúgy szem előtt tartsuk, mint a sajátunkat és a mindennapi üzleti életben megbízható, kiszámítható, stabil partnerek legyünk.

Vállalkozásunk nem az a cég, amely a forgalom által generált sikert tartja a legfontosabbnak. Többet jelent a számunkra, ha sikereinket fokozatosan érjük el. Fontosnak tartjuk, hogy termékeink tartósak, megbízhatóak legyenek. A Metabo több, mint 80 éve követi ezt az elvet. A Metabo termékek 90 %-a a vállalatcsoport németországi gyáraiban készül. Kimagasló minőségű termékeivel és a "Made in Germany" elvvel biztosítja azok versenyképességét. A Metabo az elektromos kéziszerszámainak lényegesebb egységeit saját maga állítja elő, ami a szinte egyedülálló gyártási mélységéből adódó egyik legfontosabb piaci előnye. Meggyőződésünk, hogy az iparban és a kereskedelemben jelentkező minőség iránti igény elegendő teret biztosít olyan prémiumkategóriás márkáknak, mint a Metabo és az Elektra Beckum.

Tevékenységünkkel támogatni szeretnénk partnereinket és kollégáikat abban, hogy az általunk forgalmazott gépeket jobban megismerhessék és azokat a felhasználás céljának ismeretében aktívan kínálhassák. Segítséget szeretnénk nyújtani abban, hogy akár az Önök vállalkozásának székhelyén, akár regionális kiállítások alkalmával termékbemutatóval nyújtsunk átfogó tájékoztatást a Metabo és Elektra Beckum szerszámok minőségéről, egyedi műszaki jellemzőiből fakadó sokoldalú használhatóságáról.

Bízunk abban, hogy partnereink és vásárlóink segítségével a Metabo-t sikeresen képviselhetjük Magyarországon.

Pin It
Találatok: 6232