New Templates by Blue host

MAKITA

Pin It

MAKITA Magyarország

Makita szerszámgépek áruháza SzegedA Makita konszern világszerte több mint száz országban van jelen, gyártó, forgalmazó és szerviz tevékenységeket képviselve. A MAKITA magyarországi leányvállalatát 1996-ban alapította Székesfehérváron. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően mára a Makita Kft. több mint 40 alkalmazottal, több száz viszonteladó partnerrel és számos akkreditált szervizpartnerrel fedi le Magyarország teljes piacát. Az évente világszerte eladott több mint 10 millió kéziszerszám és az 1000 feletti modellválaszték hátterében kiváló technológiai megoldások, folyamatos fejlesztések és kiegyensúlyozott műszaki háttér áll. Ez biztosítja számunkra a magyarországi piacvezető szerepet is. A piacon eltöltött több mint 18 év tapasztalata arra sarkall bennünket, hogy még közelebb kerüljünk Önökhöz, még pontosabban megismerjük igényeiket, ezzel is biztosítva a további sikeres együttműködést.
TÖREKVÉSEINK
Törekvéseink legfontosabb célja, hogy az Ön számára a legjobb és legmegfelelőbb minőségi termékeinket kínáljuk. Szeretnénk azok közé tartozni, akikre mindig biztosan számíthat. Igyekszünk ezt a bizalmat megőrizni és meghálálni azzal, hogy a legnagyobb tapasztalattal rendelkező szakembereink javaslatát figyelembe véve mindig a leghatékonyabb minőségi termékeket választjuk ki és ajánljuk Önnek!

MAKITA JÖVŐKÉP
A Makita Magyarország a jövőt tekintve is nagy célokat tűzött ki maga elé. Az új „A” kategóriás épületünkben közel 4500m²-en, jelentősen megnövekedett ügyfélszolgálattal és irodarészleggel, kibővített szervizépülettel és szellősebb, rende-zettebb raktárépülettel kívánja emelni az eddigi szolgáltatásai színvonalát. A Makita a jövőben is a tartós gazdasági siker elérésére és a piacvezetői szerep megtartására épít. Reméljük, hogy a kitűzött gazdasági célokat és a sikereket a jövőben is Önnel együtt, közösen valósíthatjuk meg. Bízunk továbbra is az együttműködésünk sikerében. BÍZZON ÖN IS Makitában!

Pin It
Találatok: 9524