New Templates by Blue host

FESTOOL

Pin It

Tovább webáruházunkba a FESTOOL termékekhez!

1925 óta mindig lépéselőnyben a FESTOOL!

A Festool márka fejlődése a jó meglátások átütő erejét és a következetesen a felhasználó szükségleteihez igazodó vállalati filozófia sikerét bizonyítja.

1925 óta, amikor Gottlieb Stoll megalapította a vállalatot, legfőbb vezérelvünk, hogy olyan, a gyakorlatt igényeihez igazodó termékeket és rendszermegoldásokat kínáljunk a kézművesek számára, amelyek megkönnyítik mindannapos munkájukat.

Ennek a saját magunkkal szemben érvényesített igényességnek köszönhetően műszaki fejlesztéseink valóságos mérföldköveket jelentettek, és a Festool piacvezetővé, valamint az újítás, a hozzáértés és a jó partneri viszony szinonimájává vált.

Ma, 90 év elteltével, álalakult a piac, és megváltoztak az Önök feladatai is.

A tökéletességnek nálunk hagyománya van!

Minőségi elektromos kéziszerszámok iránti szenvedélyünk már több mint 90 éve töretlen. Ezt a szenvedélyt osztjuk meg felhasználóinkkal és rajongóinkkal: Készülékeinkkel megkönnyítjük a professzionális szakemberek munkáját – és segítünk nekik, hogy gyorsabban elérjék a tökéletes eredményt. Ennek során mindig rendszerben gondolkodunk, és, ami nagyon fontos: mindig a legkisebb részletekig tökéletesen. Innovációs erőnket bizonyítja a több mint 350 szabadalom, a termékeink és vállalatunk által kapott több mint 80 díj, és mindenekelőtt: elégedett ügyfeleink.

A FESTOOL alkalmazási területei:

Famegmunkálás és asztalosmunkák

Fa belsőépítészet és ácsmunkák

Festés

felújítás és renoválás

Autófényezés

A FESTOLL általános jellemzői:

Robusztus, erőteljes, hatékony, megbízható és hosszú élettartamú. Ez az ami mind a végfelhasználóink, mind a szakkereskedőink eszébe jut elsőre ha a Festool-ra mint márkára gondol.

Igényesség

A jó soha nem elég jó nekünk

Célunk szerszámainkat tökéletesen elkészíteni, és kiváló minőségben megvalósítani. Ez tipikusan jellemző a Festoolra. A sváb precizitás, két lábbal a talajon járás és a legnagyobb fokú minőségtudatosság kiemelkedő termékekhez és teljesítményekhez vezet.

Családi vállalkozás

A hagyomány kötelez. A család összeköt.

Hagyományos családi vállalkozásként vállalati kultúránk a helyi gyökereket, az igényességet, a tartós sikert, munkatársaink értékelését, és a vállalaton belül a közösség érzését tartja a legfontosabbnak. 2700 Festool munkatársunk mindegyike a Festool család tagja.

Felhasználó barát

A legapróbb részletekig értjük felhasználóink kéréseit, igényeit.

Tapasztalt szakemberekkel, felhasználókkal, mérnökökkel karöltve dolgozunk együtt, a minél tökéletesebb gépek elkészítése érdekében. A  legelső munkamozzanattól kezdve már a fejlesztés elején együttműködünk a siker érdekében. Így készülnek el személyre, munkafolyamtokra "szabott" gépeink, melyek közös jellemzője: ergonomikus,  könnyű, robusztus, megbízható és felhasználóbarát.

Szofisztikált

Gépek kompromisszumok nélkül

Szakosodtunk a fa belsőépítészet, ács-, festő- és renoválási munkákra, valamint a járműfényezés-előkészítésre és finiselésre. Ezekben a szakmákban ismerjük ki magunkat a legjobban. Ennek megfelelően gépeink, tartozékaink és szervizünk tökéletesen az Ön, mint ezen szakmák professzionális gyakorlója igényeire vannak szabva.

Tovább webáruházunkba a FESTOOL termékekhez!

Pin It
Találatok: 2767