New Templates by Blue host

DEWALT

Pin It

Dewalt

Tovább webáruházunkba a Dewalt termékekhez!

DEWALT a radiálkörfűrész feltalálója

A DEWALT közel éve ipari minőségű szerszámok elismert tervezője és gyártója. 1923-ban Raymond Dewlt megalkotta a radiálkörfűrészt, mely gyártásának évtizedei alatt szorosan összekapcsolódott a minőség és tartósság fogalmával.

DEWALT a szakemberek szolgálatában 

A DEWALT márka hosszútávú elismertséget vívott ki a szakemberek körében. Erőteljes, pontos, kényelmes és megbízható - ezek a tulajdonságok jellemzik a DEWALT-ot. A sárga-fekete szín párosítás félreérthetetlenül utal a DEWALT márkára. 

DEWALT - Amerika legdinamikusabb szerszámgyártója

A DEWALT szerszámok fejlesztésében és gyártásában több évtizedes tapasztalat, testesül meg. A DEWALT termékeket szerte a világon az ipar ismeri és elismeri. Észak-Amerikában az ipariszerszám forgalmazásban egyenesen az elsőszámú márka lett. A világon az utóbbi öt év legdinamikusabban növekvő ipariszerszám márkája a DEWALT.
Mára több, mint 500 szerszámgéppel és több ezer tartozékot kínál az ipari felhasználóknak. A kiváló minőség mellett a Dewalt szerszámgépek legfontosabb jellemzői a megbízhatóság a teljesítméní és a kényelem. Az akkumulátoros gépek iránti megnövekedett igényeket is maximálisan kiszolgálják, így fejlesztéseiket az akkumulátoros technológiára fókuszálták. A Dewalt XR Flexvolt gépei az akkumulátoros kéziszerszámai rendkívüli erejük mellett, egész napos munkavégzést biztosítanak az ipari felhasználók részére. A gérvágók, a fémipar számára készített Dewalt sarokcsiszolók a fúrócsavarozók, a mágnestapas magfúrók vagy akár a TSTAK tároló rendszerek magas minőséget képviselnek.

A DEWALT és a környezetvédelem 

Elkötelezetten küzdünk kimagasló eredmények elérésére a környezet, az egészség és a biztonság megóvásában a fejlesztési, gyártási folyamatokban és a hulladékkezelésben egyaránt.Elvárjuk vezetőinktől és dolgozóinktól a termelőberendézek legmagasabb szinten való megóvását, a selejt minimalizálását, recirkulációs anyagok - ahol lehetséges - felhasználását és minden vonatkozó törvény, rendelkezés betartását.

Tovább webáruházunkba a Dewalt termékekhez!

Pin It
Találatok: 4903